Onze werkwijze

(Liza: ik zou deze pagina weglaten, dit vertel je al bij zakelijk en individueel en vooral IN je trainingen)

Introductietekst.

Stap 1: het creëren van keuzeruimte, als je maar door raast en geen stiltes laat vallen heb je tijdens je presentatie ook geen tijd om keuzes te maken. Stap 1 is dus creëer keuzeruimte.

Stap 2: maak keuzes (doe je volgende zin harder, sneller, maak een verplaatsing, zeg een zin tegen 1 iemand in het publiek etc.)

Stap 3: voer de keuzes uit zonder commentaar op jezelf (is deze beweging niet raar, wat vinden ze ervan, doe ik het wel goed). Heb je commentaar op een keuze die je maakt dan is dit een sterker signaal dan de keuze die je uitvoert.

Stap 4: de juiste keuze: deze keuze is afhankelijk van het publiek, de situatie en de ruimte waar je je in bevindt (groot of klein publiek, grote of kleine ruimte, formele of informele setting).

Subkop

  • Wij geloven dat iedereen een eigen vorm van presenteren heeft en trainingen met theatervormen de beste manier zijn om deze vorm te ontdekken.
  • Wij werken altijd op maat. In gesprek met de opdrachtgever bereiden we elke training voor waardoor elke training uniek is. Onze trainingen zijn altijd afgestemd op de behoeften van de deelnemers en de opdrachtgever.
  • In onze trainingen gaan we met ieder uitgebreid individueel aan de slag. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat iedere deelnemer op zijn of haar niveau leerpunten krijgt aangereikt. Na afloop krijg je jouw persoonlijke feedback nog op papier mee.
  • Bij onze trainingen ligt de focus op de vorm, niet op de inhoud. Jij bent namelijk expert op je eigen inhoud. Door te trainen op de vorm komt die inhoud beter over.
  • Wij geloven in actiegericht trainen: leren door te doen. Bij ons krijg je geen algemene theorieën over presenteren, maar ben je zoveel mogelijk zelf bezig en krijg je directe feedback van onze trainers. Door veel te oefenen krijg je grip op jouw manier van presenteren en leer je kiezen hoe jij overkomt.
  • Wij werken als trainers altijd in duo’s, vanwege de effectiviteit en de volledigheid van de training. De combinatie van de unieke competenties en expertise van de PresentU trainers (cabaret en mime) zorgt ervoor dat we op alle aspecten van vorm met jou aan de slag kunnen.

Voor wie?

Wij kunnen met onze trainingen iedereen verder helpen, onafhankelijk van niveau. Het maakt niet uit of jij nu wekelijks TedX-talks geeft of nog nooit een professionele presentatie hebt gegeven, wij helpen jou verder vanaf het punt waar je op dat moment staat.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan